Vés al contingut

Perdoneu però algú ho havia de sentir

2010/12/03

Aquest és un recull de cançons fetes en català, que crec que mereixen ser sentides. Fins fa poc jo era dels que pensava imposible que hi hagués bona música en català, sobretot des que es va imposar el mínim de música catalana a les radios. Però si que n’hi ha de bons i contemporanis! músics en català.

Guillamino “La vida”

Una cançó que ja te uns quants anys, però no ha perdut amb el pas dels temps. De tant sentir-la m’agrada més la versió del video que la original.

El Guillamino és un músic que fa molts tipus diferents de música aixì que no penseu que per aquesta cançó sigui canyera i pop, totes les seves ho son. Com diuen els americans a la lletra petita dels aparats per aprimar “Results not typical”.

Joan Colomo “El camí”

Una canço de l’album “Contra todo pronóstico” on canta en català i en castellà. Els primers segons del video s’escolta una canço de “Beirut” de fons, té bon gust aquest xicot.

La increible història de Carles Carolina “A peu pla”

Reggae, amb un cert so cumbayà, cançons de festa major 2.0. Una canço enganxifosa i plena de bon rotllo.

Antonia Font “Alegria”

Aquest és el projecte musical del poeta mallorquí Joan Miquel Oliver, les lletres tenen un caire surrealista i els arranjaments musical son, per coherència, molt florits.

Com que parlen en mallorquí us he buscat un video amb subtítols, no és que aporti gaire informació però així és pot cantar.

Maria Coma “Cel Salat”

Un gran descubriment, toca el piano, canta, fa versions de Bjork…

Roger Mas: “Caminant”

Una veu molt diferent, que cal descobrir, aquesta és una adaptació musical d’un poema de Jacint Verdaguer. Canço imperdible i inolvidable.

Manel “El mar”

Els protegits de Pep Guardiola, és ben coneguda l’anècdota en la qual el Pep va anar a un concert seu i ells van canviar la lletra d’una de les seves cançons, per a fer-li la pilota (era l’any de les sis copes)

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: